Vragen? Bel 030 - 635 10 01

Op zoek naar ander werk? Doe een slimme zet

Geen baan, of ontevreden met je job? En ben je op zoek naar een baan die bij jou en je ambities past? Dan zouden we eens kennis moeten maken. Als je twijfelt of een uitzendbureau wel bij je past – omdat je niet zo van het job hoppen bent – dan hebben we meteen al een klik. Je hecht blijkbaar waarde aan een job waar je het de komende jaren naar je zin krijgt. Maar je weet het zelf: pas als je ergens werkt, kan je zeggen of de job bevalt. Niet alleen de functie, maar ook het bedrijf en de werkomgeving.

Accent op vaste banen
Werk je de eerste tijd via SolidJob, dan zit je nergens aan vast. Sterker nog: als je een andere functie wilt proberen of op zoek wilt naar een andere werkgever, helpen wij je daarbij. We hebben een enorm groot netwerk van werkgevers in de techniek en krijgen interessante vacatures vaak als eerste binnen.

Laten we samen kijken wat jij wilt, wat bij je past en hoe je loopbaan een mooi vervolg krijgt! Neem contact op voor een kennismaking!

Inschrijven

Sta jij open voor nieuwe carrièrekansen? Schrijf je in! Stuur ons een email met een CV plus toelichting. Je ziet het formulier hieronder.

Kennis maken

Als je op zoek bent naar een mooie baan, wil je weten met wie je in zee gaat. Zo denken wij er ook over. Bel ons voor een persoonlijke kennismaking!

Wij gaan voor je op zoek!

Ga je voor de mooiste baan? Als professionals helpen we jou die te vinden. Zo maak jij heel gericht en doelbewust de overstap naar een andere werkgever.

Inschrijven

Schrijf je meteen in!

Solliciteren is een persoonlijke zaak. Alleen wie jou kent, kan je helpen een passende baan te zoeken. Vertel ons daarom alvast iets meer over jezelf. Vul hieronder de belangrijkste gegevens in, voorzien van CV en toelichting. Dan gaan alvast kijken of we wat voor je kunnen betekenen.