Vragen? Bel 030 - 635 10 01

Mensen die hun vak verstaan: daar houden we van

Bij SolidJob krijgen we heel wat mensen aan onze tafel. En we komen bij veel bedrijven binnen. Als je ’t samenvat: wij hebben een klik met (vak)mensen die willen werken. Mensen die graag samenwerken met andere (vak)mensen.

Specialist in bemiddeling
Als SolidJob helpen wij (vak)mensen bij elkaar te brengen. Dat doen we sinds 2009. Officieel zijn we misschien een uitzendbureau. Maar we voelen ons meer een specialist in bemiddeling. En dat is niet zomaar: het overgrote deel van onze medewerkers treedt in vaste dienst bij de werkgever.

Goede relaties
We hebben relaties met uiteenlopende bedrijven en met talenten. Relaties die we koesteren, die we graag alle aandacht geven. En of het daarmee te maken heeft of niet: wij werken vooral voor de werkgevers met een beperkt aantal flexibele medewerkers. Als iedereen waarde hecht aan goed werkgeverschap, aan vakmanschap, een goede relatie en een wederzijdse klik, wordt samenwerken plezierig.

Werkgebied Midden-Nederland
Ons kantoor in Houten is onze uitvalsbasis. Hier werken we voor onze opdrachtgevers in Midden-Nederland en daarbuiten. Neem contact op voor een kennismaking!

 


Onze mensen

Hieronder ziet u de gezichten achter SolidJob Personeel. We vinden het prettig om persoonlijk contact te hebben met u. Of u nu werkgever of werknemer bent. Samen zorgen we voor samenwerkingen die aan de verwachtingen voldoen en waarop u met plezier terugkijkt. Neemt u gerust contact op met één van ons om uw vragen te bespreken.

 

John Mol

 

Gerlinde van Genderen