Vragen? Bel 030 - 635 10 01

Als je houdt van flexibiliteit, maar ook van zekerheid

Als werkgever heb je vakmensen nodig. Professionals, die hun werk zo goed doen als jij je klanten belooft. Maar hoe kom je daaraan? En hoe voorkom je dat een medewerker die niet bevalt of al snel ziek wordt tot hoge kosten leidt?

Heel flexibel
Bij SolidJob zouden we wel eens veel voor je kunnen betekenen. We maken gebruik van dezelfde constructie als uitzendbureaus. Je bent dus uitermate flexibel. Je betaalt een medewerker voor de uren dat je ‘m inzet. Zonder contractuele verplichtingen. Heb je ‘m volgende week niet meer nodig, dan laat je ons dat weten. Dat is alles.

Betrouwbare vakmensen
Tegelijkertijd vind je via ons de medewerkers die op zoek zijn naar een vaste baan. Betrouwbare vakmensen die hun loopbaan een mooi vervolg willen geven. Dat vooruitzicht heb je dus ook. Zoek je wel tijdelijk versterking, dan kunnen wij je ook helpen.
Neem contact op en deel je vacature met ons. Na een kennismaking gaan wij op zoek naar een geschikte medewerker!

Flexwerkers

Ideaal: een medewerker die gaat voor een vaste baan, maar die je eerst als flexwerker inzet. Pas als je tevreden bent, bied je een dienstverband aan.

De juiste tools

Zie je een medewerker graag in de juiste kleding, met een bedrijfsauto en/of persoonlijke beschermingsmiddelen verschijnen? Gaan we regelen.

Opleidingen

Heeft een kandidaat extra certificaten nodig om zijn werk goed te kunnen doen? Daar gaan we een oplossing voor zoeken. Wij zorgen voor de opleiding.

Inschrijven

Meld je vacature meteen!

Een vacature invullen is werk voor professionals. Alleen al omdat het jou als ondernemer c.q. werkgever veel tijd gaat schelen. Heb je één of meerdere vacatures? Vul hieronder je gegevens in, compleet met vacature-informatie. Wij nemen contact op voor een kennismaking en gaan meteen helpen zoeken.